sâmbătă, 2 august 2014

French Toast Roll-Ups (By Corina)

INGREDIENTE:   8 felii de paine
                             Crema de branza/Nutella                   
                             1 oua
                             2 linguri de lapte
                             50 gr zahar
                             1 lingurita scortisoara
                             Unt pt prajit
 
 
 
 
MOD DE PREPARARE:
Se foloseste paine alba feliata, cu felii patrate, de genul french, foarte aerata si pufoasa. Se taie coaja de pe margine. Fiecare felie se ruleaza cu sucitorul pentru a se subtia.
 
Se unge fiecare felie dupa preferinta cu Nuttela sau crema de branza. Se pot adauga si cubulete de banane, capsuni etc. Se ruleaza strans fiecare felie de paine si se preseaza marginea sa se lipeasca.
 
Intr-o farfurile adanca se bate oul cu laptele si intr-o farfurile intinsa se amesteca zaharul cu scortisoara. Se pune o tigaie la foc mediu si se topeste putin unt.
Fiecare rulou se da prin oua, se prajeste in unt, pe toate partile si apoi se da prin zahar.
 
Contine 1 milion de calorii si este cel mai bun mic dejun din lume J !!!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu